Thursday, March 25, 2010

CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100..


Jikalau aku diberi kurniaan duit 100 henget, aku nak ......
aku nak pastikan makanan aku minggu tu tip-top, aku akan makan 3 meals per day sebab sekarang aku makan nasi sekali jer sehari

aku nak bayar bill broadband aku yang dah tertangguh tuh, benci tol!

aku nak beli kipas comel utk laptop aku yang kaler Pink tuh ^_^

selebihnyer aku nak tukar jadi duit syiling 50sen untuk aku basuh baju pakai mesin ^_^ hahahahahahahaha

kalau dapat kan....best gak ^_^

6 kata orang:

poksudaus
March 25, 2010 at 2:05 PM

http://tetikuskukus.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

joinlah ^_^

Lelaki Ini
March 25, 2010 at 2:48 PM

hehee..makan sakan ko ek..

ape pun tQ for joining & good luck.. :D

[nur.atiqah.zayadi]
March 25, 2010 at 6:46 PM
This comment has been removed by the author.
poksudaus
March 25, 2010 at 7:48 PM

lelaki itu....

saye xcukup makan :-(
hahahahh

poksudaus
March 25, 2010 at 7:49 PM

tiqah....
silap statement disitu

kipas tu yang pink, bukap laptopku
hahahah
hahaha
xperasan

huhu ^_^

Dewi Aja
January 27, 2016 at 11:55 PM

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)